Celebrities

Dat zijn seks films van naakte bekende sterren of te wel beroemdheden liefst nog als ze aan het seksen zijn. Er zijn in de loop van de tijd genoeg bekende sterren betrapt tijdens hun seksuele escapades die later op het internet te zien zijn.

De fotografen en andere mensen maken hier een echte sport van, want zo`n foto of opnamen brengen natuurlijk een hoop geld op.

Bekende sterren

Een hoop van deze zogenaamde sekstapes zijn gemaakt terwijl de persoon nog niet beroemd was, zo is ook Sylvester Stallone ( van de films van Rocky ) weleens in een seks films te zien geweest.

En zo zijn er genoeg beroemdheden, ook in Nederland die later ongewild in de aandacht komen nadat zij beroemd zijn geworden, ze zijn dan te zien in een seks film die ineens op het internet opduikt waar hij of zij op te zien is.

Vaak is een een blamage voor de persoon in kwestie, maar voor de regelmatige porno kijker een lust voor het oog! Je kan wel zeggen dat tegenwoordig sekstapes een waar begrip is geworden.

Maar niet voor iedereen is het een blamage want er zijn genoeg sterren als het met de carrière even tegenzit ineens ” per ongeluk ” een pikante tape opduikt die op het internet te zien is zodat zij weer in de aandacht komen.

Bekende voorbeelden waren, Pamela Anderson, Paris Hilton en Kim Kardahsian om er maar een paar te noemen. In Nederland kunnen we zeker Dave Roelvink nog wel herinneren die zijn penis liet likken door Melissa.

Beroemdheden die seks hebben, vind jij de bekende Nederlander?

Het komt nog wel eens voor dat een artiest of een bekendheid van televisie een sekstape maakt. Tegenwoordig verschijnen steeds meer van deze privé opnames op internet. Dit kan gebeuren doordat een ex wraak wil nemen, maar het schijnt ook nog wel eens voor te komen, dat een beroemdheid er zelf voor kiest om dit openbaar te maken.

Door een seksvideo online te zetten, zal een beroemdheid enorm in de picture komen te staan, waardoor ze weer of nog meer bekendheid verwerven. Er zijn genoeg bekende acteurs en actrices te vinden in het bovenstaande overzicht. Maar kun jij ook een BN’er vinden?