Buitensex film

Buitensex in het openbaar daar krijgen sommige mensen een enorm kick van en vinden dat natuurlijk dan ook ontzetten spannend en geil.

Zoals de Engelse zeggen cruising of cruisen tegen buitenseks is het letterlijk het zoeken naar vluchtige seksuele contacten in de buitenlucht.

In Nederland heb je ook speciale ontmoeting plekken voor homo`s, biseksuele en stelletjes die seks met elkaar in de buitenlucht hebben.

Sommige mensen die aan buitenseks doen hebben hun activiteiten op de camera vast belegt en alles gedeeld via het internet, dit doen zij omdat zij het ontzettend geil vinden dat het door iedereen bekeken wordt.

We hebben het al eerder geschreven het is een combinatie van exhibitionisme en voyeurisme, omdat hier gewoon sprake is van toeschouwers en deelnemers. Beter kan je het niet hebben, op deze manier komen ze allemaal aan hun trekken.

Buitenseks films gratis te bekijken

Ben je een liefhebber van buitenseks, dan kun je bovenstaande filmpjes zeker waarderen.

Aftrekken op een parkeerplaats met hulp

Even snel aftrekken op een parkeerplaats is natuurlijk altijd erg lekker. In dit filmpje dacht deze man er hetzelfde over alleen wilde hij het liever niet alleen doen. De auto staat stil en de man die erin zit streelt zijn pik die op dit moment nog in zijn broek zit. Plots komt er een blonde jonge vrouw lang gelopen. Hij roept haar terug en verteld haar dat hij opzoek is naar een straat, terwijl hij met haar praat zit hij duidelijk in zicht en nogal heftig met zijn pik te spelen die nog steeds in zijn broek zit.

De jonge vrouw gaat er eerst op in maar deze man is wel erg geil en kan het niet laten om zijn pik uit zijn broek te halen. Hij zwaait hem wat op en neer en speelt er wat mee. De vrouw blijft serieus en probeert hem uit te leggen waar hij naartoe moet rijden om de straat te vinden waar hij om vroeg. Af en toe kijkt de jonge vrouw naar zijn pik en je ziet een glimlach op haar gezicht terwijl ze door blijft praten. Als ze de uitleg heeft gegeven gaat ze weer verder maar de man heeft andere plannen en vraagt haar terug te komen. Hij blijft lekker spelen met zijn pik en zegt de blondine dat ze ook rustig mag blijven kijken. Ze voelt zich wat opgelaten omdat er veel mensen zijn op de parkeerplaats maar ze lijkt toch wel geïnteresseerd.

Ze twijfelt wat maar besluit toch een minuutje te gaan kijken. De man heeft echter een ander plan, hij wil wel dat ze zijn pik aanraakt. Ze weet niet zo goed wat ze er mee aan moet maar ze heeft er toch wel erg veel zin in ondanks dat ze een vriendje heeft. Ze geeft ook eerlijk toe dat ze de pik van de man lekkerder vind dat die van haar vriendje. Ze begint de man af te trekken, eerst langzaam daarna een stukje sneller. Ze vraagt of hij het lekker vind en doet erg haar best. Haar armbandjes hoor je op en neer gaan. Ze vind het toch wel erg leuk en begint nu zelfs met twee handen de pik van de man af te trekken. Dan houd de man het niet meer en spuit over haar handen heen terwijl ze nog steeds lekker aan het trekken is. Het zaad zorgt ervoor dat zijn pik nog lekkerder glijd.

De vrouw smeert het allemaal goed uit over zijn pik en blijft hem nog even aftrekken. Wie had verwacht dat aftrekken door een autoruitje zo geil kon zijn? Ze zegt blij te zijn hem tegen gekomen te zijn en langzaam stopt ze met aftrekken. Haar handen zitten nog onder het zaad en dit veegt ze weg met een zakdoekje. Hij veegt zijn pik schoon en de jonge vrouw zegt dat ze hoopt dat de man zijn bestemming zal vinden, daarna loopt ze lachend weg en ze neemt afscheid van de man.