Mijn seksueel geheim die ik met jullie wil delen

244
Share
Copy the link

Het verhaal van mijn seksueel geheim.

Mijn man en ik vinden het zo geil dat ik genomen wordt door meerdere zwarte mannen. Elke maand zoeken we de geschikte mannen er voor uit en gaan ontzettend uit ons dak met onze seksfantasieën. Ik kleed me dan ook erg sexy en laat alles over me heen komen. Ik wordt in alle gaten geneukt en soms tegelijkertijd hmmm.

Ik kom meerdere keren klaar als ik mijn anus geneukt wordt en dat weten de mannen erg snel kan ik je vertellen. Pijpen vindt ik ook erg geil en soms mogen ze klaar komen in mijn mond. Het is werkelijk heerlijk om te voelen hoe een grote zwarte stijve lul zijn sperma gaat spuiten, je voelt het komen,heerlijk geil hoor.

Zo`n orgie duurt soms wel drie uur dat komt natuurlijk dat er meerdere mannen zijn die mij verwennen. Het is zo geil om door vreemde mannen genomen te worden moet je ook eens doen. Mijn man doet soms mee want het windt hem ook ontzettend op. Meestal kom hij snel klaar omdat hij zo opgegeild is door wat hij ziet wat er met mij gebeurt. Daarom komt het best wel vaak voor als de mannen vertrokken zijn dat wij nog lekker aan het seksen zijn en zelfs samen nog klaar komen.

Volgende keer vertel ik meer over ons geheim, tot dan!